Wij zijn: Waxenenslijpen.nl

Waxenenslijpen.nl is een onderdeel van Down Town en richt zich voornamelijk op het onderhouden (waxen en slijpen) van ski's en snowboards. Oprichter Martijn Fijma heeft jarenlang op hoog niveau gesnowboard en heeft onder andere deelgenomen aan World Cups en is meervoudig Nederlands Kampioen geweest bij de senioren. Martijn prepareerde altijd zijn eigen snowboards met de materialen van Holmenkol. Hij weet het zeker; met goed materiaal kunt u extra genieten op uw welverdiende wintersportvakantie.

In 2020 heeft Martijn Waxenenslijpen.nl overgedragen aan de wintersport fanatiekelingen van Down Town. Met jaren ervaring in wintersportland en in samenwerking met Holmenkol groeit Waxenenslijpen.nl verder. Jaarlijkst organiseren we een groot aantal workshops op kleine schaal, zodat ook jij alles leert over het perfect onderhouden van je materiaal. 

In de webshop staan verschillende producten van Holmenkol waarmee u uw materiaal kunt onderhouden. Tijdens het prepareren van uw materiaal kunnen vragen opkomen, blijf hier niet mee zitten. Wij helpen u graag, dus aarzel niet om ons te contacteren.

Veel plezier op Waxenenslijpen.nl

Kantenslijpers verschillende vijlen specifieke wax