Wax en slijp workshop

Wil je zelf een ski of snowboard waxen en slijpen, tijdens een doe het zelf clinic? Dan zit je hier goed. Waxenenslijpen.nl biedt wax en slijp cursussen aan. Je gaat het zelf zien, doen en ervaren. En dat in een klein groepje van maximaal 10 personen. Het doel van de cursus? Voer zelf alle handelingen uit en voel je zeker genoeg om je eigen materiaal perfect te onderhouden!

Al 10 jaar geven wij workshops! Honderden enthousiaste deelnemers

Deel nemen aan een clinic? Reserveer vandaag dan nog je plek. (maximaal 10 deelnemers per clinic)


Waarom wij de wax en slijp clinics aanbieden

Wij krijgen de feedback van klanten dat vooral het slijpen van een ski of snowboard wat spannend kan zijn. Men is bang dat er iets mis kan gaan. Wij willen laten zien dat iedereen hun ski of snowboard kan onderhouden. Je gaat naar huis met de kennis en vertrouwen om je eigen materiaal te onderhouden.

Wat staat me te wachten?

Een clinic duurt ongeveer 2,5 a 3 uur. Er wordt informatie gegeven over waxen en slijpen, en hoe je dat zelf kunt doen. Zelf proberen en ervaren staat centraal tijdens de workshop. De groepen zijn klein (maximaal 10 deelnemers) zodat iedereen zelf aan de gang kan gaan, maar niet lang hoeft te wachten. Het is een zeer complete clinic waarin alle aspecten van het waxen en slijpen behandeld worden. Je hoeft geen eigen ski of snowboard mee te nemen, en ook geen wax en slijp producten, er zal demo materiaal gebruikt worden.

Voor wie is de clinic?

Vooral mensen die net zijn begonnen of willen beginnen met het onderhouden van hun materiaal zullen profiteren van de clinics. Maar ook mensen die wat vaker geslepen hebben gaan vaak met meer kennis naar huis.

Wat zijn de kosten?

Wij vragen voor deelname aan een clinic een bedrag van 35 euro. Na deelname ontvang je een kortingscode van 10%, deze is eenmalig te besteden in de webshop van Waxenenslijpen.nl. Mocht je niet deel kunnen nemen aan de workshop, dan kun je nog 7 dagen voor aanvang kostenloos annuleren.

Beschikbare data wax en slijp clinics/workshops

  • zaterdag 14 oktober, 10:00 - 13:00, 's Hertogenbosch
  • zaterdag 28 oktober, 10:00 - 13:00, 's Hertogenbosch

De clinics zijn opgezet door oud-bondscoach en oud-Nederlands kampioen snowboarden Martijn Fijma en worden gegeven door specialisten van Holmenkol. Zij zullen de basis, met veel extra tips, vertellen en laten zien zodat je zelf direct na de clinic je eigen ski of snowboard kunt onderhouden.

Aanmelden voor de ski/snowboard wax en slijp workshop?

Wil je deelnemen aan een clinic? Reserveer vandaag dan nog je plek. (maximaal 10 deelnemers per clinic)