Gratis* wax en slijp workshop

Wil je zelf een ski of snowboard waxen en slijpen, tijdens een doe het zelf clinic? Dan zit je hier goed. Waxenenslijpen.nl biedt gratis* wax en slijp cursussen aan. Je gaat het zelf zien, doen en ervaren. En dat in een klein groepje van maximaal 10 personen.

Waarom wij de wax en slijp clinics aanbieden

Wij krijgen de feedback van klanten dat vooral het slijpen van een ski of snowboard wat spannend kan zijn. Men is bang dat er iets mis kan gaan. Wij willen laten zien dat iedereen hun ski of snowboard kan onderhouden.

Wat staat me te wachten?

Een clinic duurt ongeveer 2,5 a 3 uur. Er wordt informatie gegeven over waxen en slijpen, en hoe je dat zelf kunt doen. Zelf proberen en ervaren staat centraal tijdens de workshop. De groepen zijn klein (maximaal 10 deelnemers) zodat iedereen zelf aan de gang kan gaan, maar niet lang hoeft te wachten. Het is een zeer complete clinic waarin alle aspecten van het waxen en slijpen behandeld worden. Je hoeft geen eigen ski of snowboard mee te nemen, en ook geen wax en slijp producten, er zal demo materiaal gebruikt worden.

Voor wie is de clinic?

Vooral mensen die net zijn begonnen of willen beginnen met het onderhouden van hun materiaal zullen profiteren van de clinics.

Waarom staat er een * achter gratis

Wij vragen voor deelname aan een clinic een bedrag van 15 euro. Maar direct na je deelname aan de clinic krijg je dit weer terug in de vorm van een tegoedbon ter waarde van 15 euro, deze is vrij te besteden in de webshop van Waxenenslijpen.nl. Mocht je niet deel kunnen nemen aan de workshop, dan kun je nog 7 dagen voor aanvang annuleren.

Beschikbare data wax en slijp clinics/workshops

  • In november 2019 zullen de clinics weer starten. Een precieze datum is nog niet bekend, deze wordt in september bekend gemaakt.

De clinic wordt gegeven door oud-bondscoach en oud-Nederlands kampioen snowboarden Martijn Fijma. Hij zal de basis, met een paar extra tips, vertellen en laten zien zodat je zelf direct na de clinic je eigen ski of snowboard kunt onderhouden.

Aanmelden voor de ski/snowboard wax en slijp workshop?

Wil je deelnemen aan een clinic? Reserveer vandaag dan nog je plek. (maximaal 10 deelnemers per clinic)* Wij vragen voor deelname aan een clinic een bedrag van 15 euro. Maar direct na je deelname aan de clinic krijg je dit weer terug in de vorm van een tegoedbon ter waarde van 15 euro, deze is vrij te besteden in de webshop van Waxenenslijpen.nl.